Exerciții libere individuale pentru lecțiile de educație fizică miliară – curs universitar-

CTEA

Autor: Gabriel – Constantin CIAPA

ISBN 978-606-524-287-6

 

    “Exerciții libere individuale pentru lecțiile de educație fizică miliară”, lucrare bazată pe o prezentare explicită a pozițiilor și exercițiilor libere individuale din gimnastica de bază, utilizând o grafică sugestivă, foarte clară, care nu poate fi înțeleasă decât în sensul exercițiilor executate corect. De asemenea, acest curs poate fi un instrument de real folos celor care doresc să înceapă studiul acestei discipline sportive, el fiind realizat și prezentat într-un mod simplu, foarte ușor de înțeles .

    Al doilea motiv care a contribuit la crearea acestui curs, este evidențiat de nevoia îmbunătățirii fondului de carte, de specialitate, din Academia Tehnică Militară Ferdinand I ”, având în vedere faptul că pentru această disciplină sportivă nu există nicio resursă de informare fizică, reală, care să vină în întâmpinarea și ajutorul studenților militari sau civili interesați de ea .

    Cartea a apărut în anul 2022, la Editura Centrul tehnic-editorial al armatei, în condiții grafice de excepție și poate fi achiziționată și în cadrul târgurilor de carte consacrate .

Alte aparitii