Forțele Aeriene ale României. Doctrină, instruire, înzestrare. Tradiție și continuitate. Personalități. 80 de ani de la intrarea României în cel de-al Doilea Război Mondial. Activitatea Aeronauticii Române pe timpul Marelui Conflict Mondial

Coord : Gl.mr.dr. Viorel PANĂ/ Gl.flt.aer. Ovidiu BĂLAN/ Cdor Bogdan-George PUȘCĂ

ISBN 978-606-524-292-0

 

    La nivelul Armatei României, pentru perioada 2021-2030, obiectivele generale sunt repezentate de creșterea capacității de reacție a forțelor Armatei României, în concordanță cu prevederile Programului Armata 2040, respectarea angajamentelor internaționale asumate, exercitarea rolului de națiune-cadru în implementarea inițiativelor naționale pentru asigurarea unei prezențe înaintate adaptate a forțelor aliate în partea de sud a flancului estic a teritoriului Alianței, implementarea unui sistem unic și integrat de management al structurilor educaționale, creșterea calității vieții personalului militar și civil și nu în ultimul rând accelerarea procesului de digitalizare în Armata României.

    Cartea a apărut în anul 2022, la Editura Centrul tehnic-editorial al armatei, în condiții grafice de excepție și poate fi achiziționată și în cadrul târgurilor de carte consacrate .

 

 

 

 

 

Alte aparitii