Orientarea – disciplină sportivă fundamentală în procesul de instruire militară

CTEA

Autor: George-Florin BĂIȚAN

ISBN 978-606-524-288-3

 

    “ Orientarea – disciplină sportivă fundamentală în procesul de instruire militară ”, lucrare ce oferă o introducere excelentă a începătorilor în tainele acestui sport specific și constituie o resursă cuprinzătoare pentru profesori, instructori și antrenori. Prin abordarea sa sistematică poate ajuta cititorii să-și aleagă o cale independentă către   distracție și aventură în aer liber .

    Angajând mintea și tonificând corpul, orientarea oferă un antrenament minte-corp care construiește încredere, dezvoltă abilități de rezolvare a problemelor și un comportament ecologic față de mediul natural .

    Acest curs a fost scris într-o manieră antrenantă ce oferă o abordare sistematică a învățării, a predării și a antrenării orientării, prezentând abilitățile și tehnicile de bază ale sportului pentru începători și funcționând ca o recenzie pentru orientariștii avansați .

    Cartea a apărut în anul 2022, la Editura Centrul tehnic-editorial al armatei, în condiții grafice de excepție și poate fi achiziționată și în cadrul târgurilor de carte consacrate .

Alte aparitii